Sanimind relatietherapie, gezinstherapie, systeemtherapie en coaching

Coaching


Bij Sanimind kunt u uitstekend terecht voor:

  • Individuele coaching met betrekking tot persoonlijke groei.
  • Individuele coaching met betrekking tot werk-gerelateerde problemen / jobcoaching.


De kennis die Sanimind heeft op het gebied van organisatiestructuren en organisatieprocessen, gecombineerd met expertise op het gebied van mentale problematiek, overbelasting, relatieproblemen (veel werk-gerelateerde problematiek komt mede voort uit relatie /communicatieproblemen op de werkvloer) en mediation  vaardigheden maakt Sanimind tot een succesvol coaching bedrijf.


Sanimind heeft als basisvisie dat individuele groei en verbetering van groepsdynamiek wordt gerealiseerd door stimuleren en ondersteunen van zelflerend vermogen, uitbouw van bestaande mogelijkheden en begrijpen dat verbetering niet alleen berust op beter begrijpen van jezelf maar ook beter begrijpen van jouw effect op een ander (collega, gesprekspartner) en wat het effect van anderen is op jou. Communicatie is meer dan praten, het is een complex geheel van allerlei binnen jezelf en in je omgeving gelegen factoren.


Sanimind werkt op een inspirerende en ondersteunende wijze en niet via een klassiek onderwijzende methode. Sanimind werkt niet via een vastgesteld sjabloon maar via een op elke unieke situatie toegesneden aanpak. Op deze manier is verbetering van efficiëntie en bevrediging in leven en/of werk het best gegarandeerd.


Heeft u interesse of meer behoefte aan informatie? U kunt via dit formulier uw interesse aangeven. Ook kunt u ons bellen op 0612068106 of mailen via info@sanimind.eu. Wij reageren op uw formulier, telefoontje (indien niet direct contact svp inspreken) of email op werkdagen doorgaans dezelfde dag maar in elk geval binnen 24 uur.


Kosten:
Tarief coaching is € 168,50,- per coaching gesprek van 75 minuten, inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven.


Maandabonnement.

Een maandabonnement kost € 640,,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. Hierbij krijgt u 4 coaching gesprekken van 75 minuten per stuk binnen 4 weken. Uw korting is 5%.


Kwartaalabonnement.

Een kwartaal-abonnement kost € 1920,- inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. Hierbij krijgt u 12 coaching gesprekken van 75 minuten per stuk in een kwartaal. Uw korting is 10%.


Indien een coaching pakket wordt gekozen maar niet geheel afgenomen vindt er geen verrekening plaats.


Coaching bij Sanimind: de stap naar betere efficiëntie en een bevredigend (werk)leven.