Sanimind relatietherapie, gezinstherapie, systeemtherapie en coaching

Nazorg bij Scheiding


De scheiding en nu verder….

Een scheiding kan gezien worden als een rouwproces. Soms gaat je leven er na een scheiding heel anders uit zien. Het kan zinvol zijn hierover gesprekken te hebben. Deze gesprekken kunnen zowel coachingsgericht als therapeutisch zijn.

Ook kinderen kunnen last hebben van de scheiding. Hoe ga je daar als ouders mee om? Hoe kun je voor je kind een goede ouder blijven?


Nazorg kan bestaan uit individuele gesprekken. Gesprekken met (ex)partners bijvoorbeeld hoe met elkaar om te gaan als vader en moeder en niet meer als partners? Ook gesprekken met de kinderen met en zonder ouders zijn mogelijk. 


Soms komen kinderen in een nieuw gezin terecht of verandert er zo veel ineens dat kinderen wat extra hulp daarbij kunnen gebruiken. Deze hulp is soms ook gewenst voor de ouders of de nieuwe partners


Sanimind ziet kinderen als een belangrijke partij in de scheiding. Meestal vinden er ook één of meerdere gesprekken met de kinderen plaats. Sanimind begeleidt de kinderen in het scheidingsproces. Natuurlijk laten we kinderen niet kiezen tussen de ouders. Het is juist de bedoeling dat het kind zich weer gelukkig kan gaan voelen in de veranderde / nieuwe situatie zowel bij vader als moeder.


Alice de Groodt heeft veel ervaring en kennis van alle aspecten rondom scheiding, ouderschap, verliesverwerking. Naast familie mediator is zij gespecialiseerd in coaching en is zij relatie- en gezinstherapeut (systeemtherapeut).


Deze gesprekken (systeemtherapie) kosten €162,50 per 75-90 minuten. Dit is inclusief btw. 


U kunt hier aanmelden.


Let op:
Wij zullen onze uiterste best doen om voor u positief resultaat te bereiken. Maar u zult begrijpen dat dat niet altijd mogelijk is, het gaat tenslotte om een gezamenlijk proces. U betaalt dan ook niet voor een (afgesproken) resultaat maar voor de tijd die voor u is gereserveerd.